• gdzie kupić?
  • moje konto
koszyk
Przedmiotów: 0
O wartości: 0 zł
Polecamy na grilla
PREMIUM
pol-helix.jpg QUALITY

Producent delikatesowych wyrobów ze ślimaków i owoców morza

Wyprodukowano wyłącznie z naturalnych składników
BEZ ŚRODKÓW KONSERWUJĄCYCH!
Gotowe dania mrożone
 
Ślimaki winniczki po burgundzku (w muszli)
Op. jednostkowe, tacka alu. vacum, 12 szt.
Waga NETTO 150g.

Podawać z białym winem i z białym pieczywem.

Ślimaki winniczki po burgundzku (w muszli) BARDZO DUŻE
Op. jednostkowe, tacka alu. vacum, 24 szt.
Podawać z białym winem i z białym pieczywem.

Ślimaki winniczki w pieczywie
Op. jednostkowe,tacka alu. vacum, 8 szt.
Waga NETTO 155g.
Podawać z białym winem.

Małże faszerowane
Op. jednostkowe, tacka alu. vacum, 10 szt.
Waga NETTO 140g.
Podawać z białym winem.

Małże w pieczywie
Op. Jednostkowe, tacka alu. Vacum, 8 szt.
Waga NETTO 140g.
Karton: 10 opakowań￱ jednostkowych.
Podawać z białym winem.

Krewetki w pieczywie
Op. Jednostkowe, tacka alu. vacum, 8 szt.
Waga NETTO 140g.
Karton: 10 opakowań jednostkowych.
Podawać z białym winem.

Trwałość w przechowywaniu:

w chłodziarce +5°C - 1 dzie￱ń
* w zamrażalniku -6°C - 1 tydzień
** w zamrażalniku -12°C - 1 miesiąc
*** w chłodni -18°C - 12 miesięcy

Sposób przygotowania:

- W piekarniku:
wyjąć tackę aluminiową z opakowania, rozgrzać piekarnik do temperatury 160°C i piec ślimaki około 10-15 minut.

- Na grilu gazowym:
rozgrzać grila do temperatury 200°C
10-15 minut - przy zamkniętym piekarniku
20-25 minut - przy otwartym piekarniku

Producent:
POL-HELIX, Morawsko 24
tel/fax +48 16 623 28 74
www.polhelix.pl

realizacja i CMS: omnia
www.broilking.pl | ul. Zwierzyniecka 2a, 37-500 Jarosław, tel.: 016 621 34 08, fax: 016 624 11 98, e-mail: